Een basisschool kiezen voor uw kind is niet altijd makkelijk. Om u bij uw keuze te helpen hebben wij iedere eerste donderdag van de maand een inloop- informatieochtend (m.u.v. vakanties). U bent dan, samen met uw kind, van harte welkom tussen 9.00 uur en 10.30 uur. Na een korte inleiding over onze school en onze visie op onderwijs, krijgt u een rondleiding door de school en is er ruime gelegenheid om uw vragen te stellen.
U kunt ook een afspraak maken voor een tijdstip dat het u het beste uitkomt. Neem in dat geval contact op met de directeur van de school, Vincent Scholte. Vincent is bereikbaar via 0481-431596 en via directie@martinusschoolmillingen.nl. 
Een gesprek op school voor een eerste kennismaking stellen wij zeer op prijs, met name om een goede basis te leggen voor samenwerking.

Heeft u besloten uw kind(eren) op de St. Martinusschool te plaatsen? Dan allereerst hartelijk dank voor het vertrouwen dat u in onze school stelt.
U kunt uw kind(eren) aanmelden door onderstaande formulier in te vullen en af te geven op school. Digitaal aanleveren mag ook. Wilt u dit formulier zo volledig mogelijk invullen? Het is voor ons namelijk van belang dat we een zo volledig mogelijk beeld van uw kind krijgen. 
Zodra de inschrijving is verwerkt, krijgt u hiervan bericht.

Aanmeldingsformulier voor het aanmelden van uw kind

Mocht u nog vragen hebben over de inschrijving, neemt u dan gerust contact met ons op!